Veckans händelser

Här är en del av tjejligan som härstammar från Markus killkompisgäng. Bilden är från Johans 35-årsfest i Ljusfallshammar.
 
Dagen efter spenderades på Marcus J:s lantställe i Loftahammar. En dag med lite blandat väder.
 
 
 
Johanssons ägor i bakgrunden. Viket ställe med havet precis intill!
 
 
Och så en sväng till Astrid Lindgrens Värld
 
En klassiker
 
Ja, så har tre veckor gått och vi har fått chansen att spendera mycket tid med vänner och familj och fått ta del av MASSOR festligheter: Majas 12-årskalas, Linda och Thomas bröllop, Johans 35-årsfest, besök på ostkusten, en sväng till ALV och däremellan en massa god, mat, dryck och sällskap av nära och kära på besök hos andra och i sommarstugorna. Imorn väntar Ullis 40-årskalas. Festligheterna har visst ingen ände.  
 
Dom säger att vädret är dåligt, men jag bryr mig faktiskt inte så mycket om det. Ellen har badat både i Rinnasjön, Östersjön och Bergsbaden och jag själv hoppar bara i om det är 26 i vattnet, och det blir det liksom sällan ändå. Bara man är ledig och får njuta av frisk luft och frihet, säger jag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 Linda:

skriven

Härligt!! Vilken fin bild på dig, Markus och tjejerna! Kram!

2 Cathrine ab imo pectore :

skriven

Hej vännen! Fick din bloggadress genom Linda och det ska bli kul att följa er! Så fina bilder från sommaren och era tjejer är ju otroligt vackra! Ha det så gott! Kram Cathrine

Kommentera här: