1 Läs mer >>
Vi njuter av vädret som har varit strålande hela veckan här i Älmhult. En pool finns på baksidan och Ellen var i direkt och plaskade i iskallt kramvatten. Hon har visat sig vara en riktig badtjej. Nu, fyra dagar senare, kan t.o.m. jag tänka mig ett dopp, när vattnet nog har kommit upp i 25 grader.
 
Vi har en 4-åring i huset nu med. Det blev stort kalas med stora delar av familjen på besök. Härligt. Presenter och tårta präglades av prinsesstemat.  Tack snälla farmor för den underbara prinsessklänningen du har sytt!
 
 
 

Sommaren är här!

2 Läs mer >>
Här är en del av tjejligan som härstammar från Markus killkompisgäng. Bilden är från Johans 35-årsfest i Ljusfallshammar.
 
Dagen efter spenderades på Marcus J:s lantställe i Loftahammar. En dag med lite blandat väder.
 
 
 
Johanssons ägor i bakgrunden. Viket ställe med havet precis intill!
 
 
Och så en sväng till Astrid Lindgrens Värld
 
En klassiker
 
Ja, så har tre veckor gått och vi har fått chansen att spendera mycket tid med vänner och familj och fått ta del av MASSOR festligheter: Majas 12-årskalas, Linda och Thomas bröllop, Johans 35-årsfest, besök på ostkusten, en sväng till ALV och däremellan en massa god, mat, dryck och sällskap av nära och kära på besök hos andra och i sommarstugorna. Imorn väntar Ullis 40-årskalas. Festligheterna har visst ingen ände.  
 
Dom säger att vädret är dåligt, men jag bryr mig faktiskt inte så mycket om det. Ellen har badat både i Rinnasjön, Östersjön och Bergsbaden och jag själv hoppar bara i om det är 26 i vattnet, och det blir det liksom sällan ändå. Bara man är ledig och får njuta av frisk luft och frihet, säger jag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Veckans händelser

1 Läs mer >>
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett nytt försök till ...

0 Läs mer >>
 

...och nybygget

0 Läs mer >>
 
 
 
 

Bilder från Beteby

1 Läs mer >>
Semestern fortsätter här på slätten och vi har det hardet så gott med vänner pch familj. Just nu blickar vi ut över Bråviken och än har inga droppar kommit från ovan idag. Annars regnar det en hel del, men det gör ingenting. Vi är ute mellan skurarna och för Ellen har det blivit många dopp i Rinnasjön.

I onsdags hade vi pappas urnsättning. Det blev en fin, sorglig stund med de närmaste. Efteråt åkte vi alla ut till Rinna. Skönt att umgås och se barnen som leker i vattnet och sprallar runt. Det fyller inte platsen som är tom, men ger oss energi och påminnelsen om pappas kärlek till barnen.

Östergötland i vårt h...