1 Läs mer >>

Hade hellre sett 7 grader varmt och duggregn. Ja, sån är jag.

Vackert men svårt ...

0 Läs mer >>

Skrev ett långt in...

0 Läs mer >>

Mar. 17, 2013

0 Läs mer >>

En helg i Östergöt...

2 Läs mer >>

Då passar vi på och låtsas att det är sommar när snön faller utanför. Det är ju faktiskt mars.

Vab

0 Läs mer >>

Idag tog vi en sväng till aktivitetshuset få fm när Markus spelade fotboll i samma byggnad. Det blev lek, fika och träff med Elizabeth som också hittat dit.

På eftermiddagen kom granntjejen in på besök och vips hade vi tre prinsessor som röjde runt här.

Lugn söndag

2 Läs mer >>

Solig men kall morgon och Älmhults bästa kaffe (vilket kanske inte är så svårt att slå...) Ikväll får jag sällskap av Ellen framför mello som kan alla bidrag utantill. Favoriten är ändå Sean Banan. Heja heja!

God morgon efterlä...

1 Läs mer >>

Markus kom hem med acrylfärger idag och skapandet började direkt. Här är en ballerina.

Husets första acryl

0 Läs mer >>

Tryckfel i förra i...

3 Läs mer >>

Om jag bara kunde resa mig upp och göra mig klar för sängen. Önskar det var gjort, för nu känner jag att jag har gjort mitt för idag. Denna måndag bjöd på en bra dag på jobbet, en hel del vik för frånvarande lärare o tidigare hemhång pga barnmorskebesök. Alltid trevligt att få träffa son bm o ventilera allt från kaffedrickande eller inte, vilken sida man ska sova på o andra do or donts. Värdena o hjärtljud såg fint ut. 3 mån kvar! Var tycker ni om Joel?

Måste sova

2 Läs mer >>

Så fort det blir mars månad finns det hopp tycker jag. Bara känslan att februari är förbi känns bra. Och idag är det söndag och det råkar vara sol. Inte fel! Jag sitter på altanen och känner värmen och hör takdropp och fågelkvitter. Sen kommer det bakslag, jag vet, men det är fortfarande mars.

Välkommen mars!