1 Läs mer >>
Det här med att jobba 50% är helt rätt. Härliga måndagmorgon!

Feet up

0 Läs mer >>
Inga planer på agendan alls denna helg. Båda tjejerna har repat sig från magsmittor och Markus och jag är glada varje morgon vi vaknar och mår bra. Sjukskrivningen har verkligen hjälpt för min del. Jag känner mig piggare i kroppen och sammandragningarna har lugnat sig lite. 
 
I helgen går den årliga Osby Outlet av stapeln. Jag hade gärna åkt dit men vet med mig att trängas bland massa folk och slåss om fynd inte funkar just nu. Så Markus fick åka dit själv en sväng och tillfredställa sitt shoppingbehov. Orättvist. 
 
Vi tjejer bygger legotårtor, tvättar bebiskläder och äter glass medan regnet faller. Nu vila o lite tv. 

Lek- och vilodag

0 Läs mer >>
Inatt vaknade Ellen och mådde illa. Nu vet vi att det kan ta 5 dygn att bli smittad. Trodde vi kunde andas ut efter att Evelina hade magsjukan i helgen, men icke. Jag ska gå och jobba kl 12. Då får Markus ta över stafettpinnen (spyhinken och Bolibompa).

VAB

2 Läs mer >>
 
Igår kväll var jag i Norrköping med tjejgänget på Anders och Måns nya föreställning. Hög igenkänningsfaktor om hur det är att leva år 2013. Mycket skratt och när det var slut fick man en känsla av att man kommer sakna de där två spinkiga, bleka tokarna.
 
Tack tjejer för en härlig dag! Skrattade så mycket så jag trodde ungen skulle komma ut. 
 
 

Anders o Måns

1 Läs mer >>

Det är nu 6 veckor kvar till beräknad födsel. I tidigare graviditeter har jag slutat jobba 6-8 veckor innan pga att sommarlovet har börjat. Rätt bra timing alltså. Med rätt stor mage, sammandragningar så fort jag reser mig och början till foglossning blev jag sjukskriven 50% från och med idag. Det kommer nog göra det hela lite enklare. Jag sitter tillbakalutad så fort jag kommer åt på jobbet och man har varit mer effektiv om man säger så. Det är heller inte den mest respektingivande ställningen i en klass med busiga 7-åringar.

I väntan på nedkomste...

1 Läs mer >>

Frissan på morgonen, sova middag och på kvällen middag på Älmhults nya resturang med tjejerna på jobbet. En lördag i min smak i detta tillstånd.

Kvalitetstid

3 Läs mer >>

Ett dygn till sen är Markus tillbaka från sin sista jobbresa innan bebisen kommer. Skönt, för jag har ganska mycket sammandragningar vilket ger oro och mycket funderingar på när det kan dra igång. Skulle inte förvåna mig om jag gick över tiden, men man vet ju aldrig...

Solo med tjejerna

0 Läs mer >>

Som väntat drog vi på oss lite magbekymmer i Egypten, men det var inte värre än ett par toalettbesök om dagen för alla fyra och rätt så tydligt upprörd tarm, för att inte gå in på detaljer. Vi njöt av sol, bad, sätta oss vid dukade bord, ett välstädat rum varje dag och MASSOR tid att bara vara och umgås. Och inte behövde vi nödlanda eller föda på ett mindre sterilt sjukhus i Kairo heller. Mycket oro i onödan.

Nu är vi tillbaka till dagis, jobb och de vanliga rutinerna. Långt bort från fanta till varje måltid, fri tillgång till glass och plask i 35 gradiga pooler. Suck...

Längtar tillbaka...

2 Läs mer >>

Kontraster att komma från ett 32 gradigt Hurghada till detta...

Tillbaka till kylan