0 Läs mer >>
Ibland får man göra det lätt för sig. En tur till Ikea med familjen blev dagens aktivitet. Barnen var helnöjda då de leker gladeligen i uppbyggda minimiljöer, får glass o godis och höjdpunkten - får åka hiss och rulltrappa! Allt detta för några kronor. Vad ska man då till Liseberg eller Pippiland och göra?

Lika kul som Astrid L...

2 Läs mer >>

En solig midsommar!

1 Läs mer >>
Ingen tid att skriva nåt poetiskt när huset ser ut som ett bombnedslag o det snart är läggdags för vissa. Em bild får duga.

Melvin 17 dagar gamma...

2 Läs mer >>
Mellansyrran o lillebror

Lördagmorgon

2 Läs mer >>

Heja Sverige!

5 Läs mer >>

Bilder från babybubbl...

4 Läs mer >>
Nu befinner vi oss på BB i Växjö. Vår son är 17 timmar gammal och jag känner sån lättnad. Allt gick så bra. Jag hade förvärkar i två nätter. Sammandragningar var 10:e minut som kändes så pass att jag knappt kunde sova alls. Farmor o farfar var på plats men inget hände. Vi anade dock att det snart var dags. De höll sig kvar till måndagkvällen då mormor tog vid. Kl 17 på måndagen kände jag att det tilltog och värkarna kom plötsligt tätare.17.30 satte vi oss i bilen mot Växjö. Och tur var det för då kom värkarna med 3 minuters mellanrum och var allmänt smärtsamma. Väl framme visade sig timingen vara perfekt. Efter 1 1/2 timma var han ute. Jag går inte in på detaljerna men kontentan är att så vidrig värk och känslan av att bajsa ut en vattenmelon känns idag helt ok. Här är belöningen:

Nu är han kommen!