1 Läs mer >>
Det här med att vänta på bebis är lite som när man tentapluggade. Man hittar en massa saker att pyssla med som man aldrig skulle gjort annars. En sån syssla kan vara att lappmärka lådorna i frysen med respektive innehåll samtidigt som programmet Ullared rullar i bakgrunden. Två dagar kvar till bf och inga nya känningar. Det trodde jag aldrig för några veckor sen att jag skulle gå till full tid. Snart blir det fönsterputs.

En liknelse

0 Läs mer >>
Varannan måndag kväll kommer glassbilen och stannar precis utanför vårt hus. Det här är ju nåt barn alltid har älskat, men av någon anledning har Evelina utvecklat nån form av fobi för den. Det börjar med att hon hör melodin på håll och sen sitter det i tills den varit hos oss, åkt vidare och slutat höras. Det här tar ca 1 timma. Då sitter hon och darrar under en filt och vägrar komma fram. Och det hjälper inte att man går ut och handlar glass. Den vägrar hon äta.

Glassbilen- Evelinas ...

1 Läs mer >>

Firad med blommor!

2 Läs mer >>
Jag sitter i favvofåtöljen och lägger upp gardiner. Den sysslan passar mig rätt bra just nu. Jag har idag varit på rutinkoll hos barnmorskan och om både hon och jag får gissa, så var det den sista. Bebisens huvud är nu fixerat och förvärkarna kommer och går. I helgen kommer nog mamma på besök vilket känns jätteskönt. 9 dagar kvar till bf. Här är en bild på nya gardinera. Synd bara att jag har 2/3 kvar. Jag vet vad jag gör här i fåtöljen tis-tors 9-14.

Pyssel och vila

0 Läs mer >>
 
Nu har vi just vinkat av Markus föräldrar som varit här i helgen. Trevligt besök och massor hjälp med matlagning och barnpassning. Jag satt mest i min nya favoritfåtölj och beskådade det hela. Jag tror jag snart kommer växa fast i den där stolen.
 
 
 
Åh vad jag längtar till den dag man kan böja sig ner och ta upp något, lyfta en treåring, vända sig i sängen eller inte ha sopskålen på magen. Sen att man kommer ha tre små liv att ta hand om är ett annat kapitel. Men ett efterlängtat kapitel. 
 
Jag har nu slutat jobba och väntan börjar på allvar. 1 vecka och 5 dagar kvar. Inatt hade jag mer förvärkar än vanligt och jag var nästan säker på att något skulle hända under dagen. Men icke. 
 
Mina sista dagar på jobbet blev extremt tuffa. En tragisk händelse inträffade i onsdags och torsdagen och fredagen spenderades med kris-team och samtal med föräldrar, lärare och elever. 
 
http://www.smp.se/nyheter/almhult/sorg-pa-skolan(3777586).gm

Den långa väntan

1 Läs mer >>
 
 
 
 
 
 
 

Min mans nya hobby

1 Läs mer >>
 
Idag går extra mycket tankar till pappa och morfar som gick bort för ett år sedan. Vi saknar dig så!
 
En bukett förgätmigej som Loraine plockade förra året då de blommade i början av maj. 

Ett år av saknad

1 Läs mer >>
I veckan har jag haft lite av ett varannan-natts-upplägg vad gäller sömn. Jag drog på mig en släng av magsjukan i tisdags o sov därför sådär av det. Sen har det följt några dagar då jag varannan natt legat klarvaken o haft en del förvärkar. Då har jag läst alla livsnödvändiga nyheter på aftonbladet.se, gått igenom de kändisbloggar som jag sporadiskt följer, spelat Quizkampen med de få som är vakna mellan 2-5 på morgonen (typ ingen) och så en sväng in på facebook i fall någon har gjort ett nytt inlägg sen sist jag kollade. I natt hade jag laddat med öronsnäckorna för att lyssna på Sveriges Radios program eller kolla in svtplay. Men det fick jag ingen användning för då sömnen infann sig o höll i sig till morgonen. Skönt. 
 
Men det här med att inte kunna sova tillfälligt har sina fördelar. Jag är alltid först med dagens nyheter och den senaste forskningen om intressanta ämnen som varför det finns mindre bin i år eller varför inte män ska äta c-vitamintillskott. Och sen har jag fått en ny bloggfavorit - Malin Wollin Fotbollsfrun. Kan heller inte riktigt låta bli Hannah och Amanda. 
 
Slutligen en bild på maggen tagen av Ellen. 3 veckor o 5 dagar kvar. Om jag räknar ner? En aning.
 
 
 

Sköna söndag

1 Läs mer >>
Kanske det stod på etiketten att inte tomatplantor tål frysgrader...

Vilket bakslag

2 Läs mer >>
Denna första maj ligger jag i en solstol och agerar arbetsledare. Jag hade föredragit att hjälpa till, men ska väl inte klaga. 
 
 



 
 
 

Årets trädgårdsmästar...