1 Läs mer >>
Det gäller att nappa på det lilla som händer i Älmhult. Ibland känns det som man går på mer barnteater och evenemang här i skogen än om man bott i en storstad. För man går på allt som bjuds. Här är tjejerna i bibliotekets aktivitet: Måla en saga. 
 
 
 

Måla en saga

2 Läs mer >>
 

En bild på de små

2 Läs mer >>
 
 
Idag efter att jag lämnat tjejerna på dagis fortsatte jag och Melvin mot Polisen för att fixa pass till honom. Vi var där när det öppnade och fick vara först ut. Han lyckades titta in i kameran med lite leksakslock och 10 minuter senare var vi klara. Smärtfritt. När vi kommit hem njöt jag av kaffe, lugn och Efter Tio med Malou.
 
Igår eftermiddag var jag på Öppna förskolan för första gången med alla tre. Alla verkade trivas... utom jag. Alltså jag vet inte, det är bara för mycket på de där ställena. Jag kan inte sålla alla ljuden och förbiflackande ungar. Det är ett poppis ställe och personalen är toppen, men jag vet inte om det kommer bli rutin av det på måndageftermiddagarna. Det är nog nåt tjejerna får bestämma. Ska fråga dem om några dagar då alla intryck har sjunkit in. Hoppas inte de är vana vid den typen av miljö från sitt dagis...Eller är det så att barn fixar det och har kul i kaoset? Och jag som inte kommer ur bubblan? En bild på nåt vackert från köksbordet kan vara på sin plats.
 
 

Redo för Spanien

2 Läs mer >>
Så här vackert ser det ut ett golfslag från vårt hus. Jag tog mig en 20minuterspromenad när Markus var hemkommen och alla mätta och nöjda. Och en sån liten paus kan göra mycket.

Vackra vyer från kväl...