1 Läs mer >>

I år kom jag inte undan. Varje år anordnas Tomtesmyg här i Älmhult som innebär att gå en slinga i skogen med ficklampa och leta tomtar. I år hade Ellen full koll på när detta skulle gå av stapeln och det var det första hon nämnde när hon vaknade i morse. Så det var bara att klä sig varmt och ge sig ut. Hur var det då? Jo snälla tomtar i spåret som bjöd på pepparkaka, ganska mycket gnäll om att inte orka gå mer, en milslång kö till korv och godispåsen och en lite besviken Ellen som hade fått för sig att hon även skulle få se Barbie åka skridskor. Hade jag fått välja så hade det också blivit Disney on Ice.

Tomtesmyg

3 Läs mer >>

Idag blir det inte mycket gjort på Sikstigen. Ellen har varit på kalas hos Milo, och sen hamnade familjen här.

Lat lördag

2 Läs mer >>

Ha ha, jag är verkligen kass på det här med det elektroniska.

Nov. 02, 2012

0 Läs mer >>

Lite mindre bild k...

1 Läs mer >>

...med bilden alltså. Det här bordet Lövet som designades på 50-talet och görs nu i nyproduktion. Det säljs bara Älmhult. Bordet får mig direkt att tänka på Jenny som jag anar skulle gilla stilen. Visst är det snyggt! 500 spänn. Undrar vad ett välbehållet från 1950 skulle gå på...?

Jag lyckades!

0 Läs mer >>

Idag slogs portarna upp till det nya ikea-varuhuset i Älmhult. Inget att höja på ögonbrynen för tänker ni men så tänker inte Älmhultsborna... eller vår vän gode vän till familjen Christer som med sin fru Annika och min mamma styrde kosan mot Ikea-land från Östergötland för att vara med om spektaklet. Vi var inte sämre än att vi hängde på hela familjen. Efter korv, glass, orkidéer och mycket hejande på bekanta, fortsatte vi mot golfresturangen följt av ett besök på Ikea-muséet. Det blev verkligen en dag i Ikeas tecken. Hade jag varit lite kunnig nu hade jag lagt in en bild på nån snygg möbel. Men det blir nog svårt. Kanske får till en bild på barnen i vanlig ordning.

En dag som går til...