2 Läs mer >>
 
Idag har vi firat Evelinas 2-årsdag. Presenterna gick i bilens tecken och jubilaren var mycket nöjd. Lite andra intressen än storasysters har vi märkt. Nu efter paket, bakelse, ballonger, fika med snälla Marianne som kom över med presenter har både 2- och 4-åringen somnat. Dags för sen middag för mig och Markus. Den där bakelsen mättade rätt bra efter jobbet. Gott!
 
 
Tack snälla kusiner för den fina kossan och pusslet jag fick med posten! Puss!

Evelina 2 år

0 Läs mer >>
Måndag kväll, barnen i säng, alldeles för sent, men vad gör det...? Mer än trötta barn imorn bitti, som man så gärna vill ska få sova tills dom vaknar av sig själva. Iväg till dagis och jobb, ge elever en upplevelse av att lära sig något nytt, tända en eld eller kanske bara få en aha-upplevelse, släcka bränder som man inte hade förutsett, och sen hem igen för att ta igen den mängd timmar man inte sett sina barn. Mitt i den här känslan gillar jag verkligen mitt jobb, tack och lov! 
 
Hur reder vi ut det här flummiga inlägget? Det blir nog svårt. Som jag och min kollega Maria skulle kalla det: Stream of unconciousness. Det gjorde ju inte det hela mer begripligt. Jag tror nog bara jag ska ta kväll och återkomma en annan dag. Puss!

Ht -12 har börjat

2 Läs mer >>
7 1/2 vecka har gått sedan jag och jobbarkompisarna firade sommarlovets början med bubbel och jordgubbstårta i trädgården. Igår slöt vi cirkeln med ännu en träff hos oss, denna gång utan tårta. Kul att träffa alla igen. Det är med delade känslor jag börjar jobba igen imorgon. Det negativa är nog att jag inte vill lämna bort tjejerna 7-8 timmar varje dag. Alltid denna tanke på gå ner i tjänst eller inte. Vi kör vidare på 100 procent och hoppas på att allt hinns med på 35 timmar. 
 
Just nu sover Markus och lillan middag, Ellen spelar lite spel på svt.se (som väl ändå måste vara pedagogiskt!) och jag tänkte ta tag i trädgården. 
 
Återkommer när datorn är ledig och jag kan bifoga lite bilder. 
 
Kram på er som läser detta!

Det var det sommarlov...