Semester i Mjölby

Nu har jag och tjejerna varit i Mjölby sedan i tisdags. Vi har hunnit med att mysa med Mormor, kusinerna, Jessika, Mattias och flera kompisar. Vi har redan provat flera glassorter i glasskiosken och idag blir det Broarnas Dag i Mjölby. Jag njuter av ledigheten och få ta mig lyxen att sova middag med Evelina. Än har vi inte hunnit till Rinna, men det kommer. Mot marknadsgodis, ponnyridnig och karuseller!
 
 

Kommentarer:

1 Annika:

skriven

Hej vännen så härligt att ses! Du och era flickor är så ljuvliga! Puss och kram fina ni och hoppas innerligt vi ses snart igen! Kraaam

2 Moa:

skriven

Hej hej hoppas ni har det bra,vilket det ser ut som. Och jag kan berätta att ni är efter längtade här på gatan, och nu har cosmo börjat att rymma ända hem till er och marianne. Men hälsa evelina och Ellen från mej och hoppas ni kommer hem snart så att det blir lite liv på gatan här igen, kram kram på er.

Svar: Moa, vi längtar efter er!! Vi kommer hem om en vecka. Ni hör oss nog när vi rullar in på gatan när Ellen och Evelina ropar MOOOOOAAAAAA!!!!! Puss och kram!
Linda Malmén

Kommentera här: